Frøs Arena

Frøs Arena er en helt central arena for ishockey i Danmark, men hvad ved du egentligt om den populære arena? Her kan du læs mere om Frøs Arena, så du kan holde dig godt opdateret på alt, der foregår der af spændende arrangementer.

Hvad er Frøs Arena? 

Frøs Arena vojens er en is-arena, der ligger i Vojens i Sønderjyske. Derfor er det også den helt naturlige arena for Sønderjyske ishockey-trup, når de spiller hjemmekampe. Det er en af de største is-arenaer i Danmark, og den har erstattet den gamle ishal i Vojens. Den blev opført i 2011, og er fremdeles en virkelig moderne og populær arena for ishockey i Danmark. Frøs Arena kan holde hele 5.000 tilskuere, og det gør den til et klart midtpunkt, når det kommer til ishaller i Danmark. 

Man kan finde en oversigt over vigtige kampe, der spilles på frøs arena vojens på frøs arenas hjemmeside under frøs arena oversigt. 

Arenaen blev indviet af SønderjyskE den 30.januar 2011 i en kamp mod Odense Bulldogs. Det var en hjemmekamp som SønderjyskE ishockeyhold. Det var meget naturligt, at det var på netop frøs arena at den legendariske kamp blev spillet.

Naturligt centrum for ishockey i Danmark 

Ishockey i sig selv, er jo en sport, der bliver mere og mere populær her i Danmark, og derfor har vi brug for arenaer som Frøs Arena. Hvis du er glad for ishockey og gerne vil dyrke sporten som supporter, så er der rigeligt med muligheder for at komme lidt tættere på dine helte i Sønderjyske på Frøs Arena. Her kan du nemlig se kampe live, og det er noget helt andet, end at se kampe i fjernsynet. Det er ikke noget du skal undervurdere som supporter. 

Det at se kampe live på Frøs Arena giver nemlig et helt andet indblik i sporten, og der er bare noget helt særligt over at være der til hjemmekampe, og det er noget du kan huske for altid som gode minder. Det er jo under live kampe at historien skrives, og derfor er det ekstra sjovt at være en af dem, der er til stede, når de store ting sker. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *