Sønderjyske billetter

Sønderjyske har efterhånden etableret sig som en seværdig og spændende Superligaklub, der er værd at følge lige fra sidelinjen. Haderslev fodboldstadion også kaldet Sydbank Park er et flot fodboldstadion med plads til godt og vel 10.000 tilskuere, hvor hele 5.000 af dem er siddepladser. Det betyder, at du både kan se fodbold siddende og stående, og der er masser af muligheder med billetter til sønderjyske fodbold. 

Sydbank Park blev bygget og indviet i 2001 i kølvandet på Haderslevs først superligasæson nogensinde. Siden 2009 har Sønderjyske dog etableret sig som fast superligaindslag om søndagen, og stadion er derfor løbende blevet udvidet og renoveret for at møde behovet for flere tilskuere. Jo bedre det er gået for Sønderjyske, jo flere tilskuere har også være interesseret i at besøge stadion med billetter sønderjyske, hvide og lyseblå.    

Du kan købe sønderjyske fodbold billetter via klubbens hjemmeside og finde dem, der passer til dig. Der findes både ståpladser og siddepladser, billetter til børn og unge, i familieafsnit, sæsonkort og meget mere. Søger du på nettet efter ”billetter sønderjyske fodbold”, så ryger finder du et sted, du kan købe dem med det samme. 

Der kan i øvrigt være flere fordele ved at investere i en sæsonkort, da det også gælder europæiske kampe. Mange fans husker med fryd tilbage på sensommeren 2016, hvor Sønderjyske spillede med helt frem til play-off-runden til Europa League, hvor de røg snævert ud til Sparta Prag. Det er sådan nogle oplevelser, du kan abonnere på med et sæsonkort, så overvej, om du ikke skal have de kampe med oveni prisen. Du ved aldrig, hvornår Sønderjyske vinder sølv igen.  

Hvad med sønderjyske håndbold billetter?

Sønderjyske er meget mere end bare fodbold. Vidste du, at de også har et håndboldhold? Faktisk har de to, et for herrer og et for damer. Det gode ved Sønderjyske Håndbold er, at det hele ikke behøver være koncentreret omkring Haderslev. Således er Sønderjyske hele Sønderjyllands håndboldhold. Derfor holder damerne til i Aabenraa, mens herrerne spiller i Sønderborg. Så spredes håndboldglæden ud over hele lokalområdet. 

Lige nu er Sønderjyskes håndboldhold inde i en spændende udvikling. Med tidligere landstræner Jan Pytlick i spidsen ligger Sønderjyskes herrer solidt i subtoppen af HTH Herreligaen. Damerne spiller i 1. division og her går det også godt. Derfor kan det være en rigtig god idé at få fingrene i Sønderjyske håndbold billetter, da der måske står både medaljer og oprykning på programmet næste år. Find dine billetter på Sønderjyske Elitesports hjemmeside og få fingrene i dine håndboldoplevelser allerede i dag.     

Hvad med sønderjyske ishockey billetter?

Ligesom med fodbold og håndbold er Sønderjyske også godt med fremme, når det kommer til ishockey. I Metal Ligaen ligger Sønderjyske solidt plantet i midten, så de er med, hvor de hører til. Du finder billetter sønderjyske ishockey på Sønderjyskes hjemmeside. De har hjemmebane i Vojens, så bor du i området og er bare en lille smule interesseret i is og hockey, så er Frøs Arena et besøg værd. Der er i hvert fald masser af billetter til en billig pris, du har råd til. 

Under brandet Sønderjyske har elitesport i Sønderjylland virkelig udviklet sig siden årtusindeskiftet. Ved at samle alle kræfterne under én fane, er der masser af støtte fra baglandet og hele lokalområdet. Samtidig er det med til at styrke den sønderjyske lokalidentitet. 

For Sønderjyske er nemlig ikke bare et udkantsprojekt. De er med fremme, hvor det er helt sjovt. Med flere interessenter i brandet Sønderjyske, er der også flere økonomiske kræfter at gøre godt med, og det betyder, at Sønderjyske som sportshold, uanset om det er fodbold, håndbold eller ishockey, kan nå meget længere, end de ville kunne på egen hånd.