Sønderjyske stadion

Sønderjyske stadion er det store fodboldstadion, der ligger i Sønder Jylland. Dette er hjemmet til det legendariske superligahold SønderjyskE. Det er dog sådan, at det ikke hedder Sønderjyske Stadion, men det skal vi kigge lidt nærmere på her, så du kan blive klogere på, hvor du kan se dit favorithold spille på hjemmebane. 

Fra Haderslev Fodboldstadion til Sydbank Park

Inden sønderjyske stadion blev til Sydbank Park, hed det Haderslev Fodboldstadion. Men hvor ligger sønderjyske stadion? Det ligger i den sønderjyske by Haderslev. Sydbank Park, som er hjemmebane til SønderjyskE. 

Sønderjyske fodbold stadion ligger altså godt placeret i Sønderjyskes hjemegn, og det er det perfekte samlingspunkt for fans fra hele landet. Det er et moderne og flot stadion, der har gennemgået flere ombygninger.

Fordele med Sønderjyske stadion

Her skal vi kigge lidt nærmere på nogle af de mange fordele der er, ved at se en kamp på hjemmebane – nemlig Sydbank Park 

  • Nyt sønderjyske stadion 
  • Sønderjyske stadion udvidelse har ført til en række flotte nye siddepladser og faciliteter
  • 5100 siddepladser
  • Renoveret i 2004, 2018 og 2019
  • Stadion sønderjyske har hele to storskærme
  • Lounge med plads til 413 gæster
  • 44 pladser til pressefolk 
  • Stadion har fem indgange 

Der er altså svært gode grunde til at glæde sig, hvis man skal se en hjemmekamp på netop Sønderjyske stadion, sydbank park. Det er nemlig et svært moderne og flot stadion, som alle fans af SønderjyskE kan være stolte af. Det er også et stadion, der har huset mange af de vigtigste kampe i holdets historie, og haft internationale gæster. SønderjyskE er uden tvivl noget af det vi kan være mest stolte af her i Danmark, og især i Sønderjylland. Det bliver for alvor tydeligt, når man ser en hjemmekamp på Sydbank Park eller i Frøs Arena

Kom tæt på dine helte

På Sydbank Park kommer man helt tæt på sine helte fra fodboldbanen. Det er et særdeles velindrettet stadion, der giver publikum gode muligheder for udsyn og muligheden for at se sine helte helt tæt på, på de to storskærme, der fylder stadion. Det giver en helt særlig stemning. Der er bare noget særligt over at se en kamp live. På den måde, kan man sige at man har været der. Man er en af dem, der er med til at skrive historien, og man har taget del i nogle vigtige øjeblikke for ens favorithold. Det har meget at sige, når man er rigtig supporter. Det er heller intet som en aften på Sydbank Park med resten af drengene, for at opleve historien live.