Sydbank park – centrum for SønderjyskE

Hvis du går op i fodbold, kan du ikke undgå at have hørt om Sydbank park, der er det ubestridte centrum for SønderjyskE fodboldhold. Her kan du læse lidt mere om det legendariske stadion. 

Sjove fakta om Sydbank park

Der er nok en del fakta om Sydbank park som du ikke allerede kender til, men dem kan du læse mere om her. Sydbank park ligger i Haderslev. Det var tidligere kendt som Haderslev Fodboldstadion, men det har ændret sig drastisk. 

Parken har kapacitet til at rumme optil 10.000 tilskuere, og der er siddepladser til hele 5.100 tilskuere. Der er også en lounge, hvor der er plads til hele 413 mennesker. Der er også et eget rum til presse, så de kan følge godt med i de spændende kampe, der udspiller sig på sydbank park haderslev. Der er også hele 10 skybokse tilgængelige på tribunen og et eget tv-studie. 

Det siger ikke så lidt om det hold, der har sin naturlige hjemmebane på netop Sydbank Park. Sydbank Park ejes ad Haderslev kommune, men delvist også af HFK Tribune. Der er to aktører, der ejer to forskellige sydbank park endetribuner. Du kan finde en sydbank park oversigt på hjemmesiden, så du er helt sikker på, hvilke tribuner, der tilhører hvor. 

Sydbank park udvidelse

Der har også været en del udvidelser på sydbank park. Det var fordi der kom et krav fra DBU om siddepladser, som førte til at Sydbank park stadion skulle ændres. Der deltog mange frivillige i sydbank park udvidelse i 2011, og der blev dermed sat op hele 1.500 nye siddepladser. Disse blev fjernet igen et par år senere, for at tilrettelægge for skybokse, og 3.000 flere siddepladser. Her kom der også en speakerbox til. I 2014 stod den helt nye vesttribune klar til brug med sydbank park parkering for. 

I 2019 bliver så nordtribunen overdækket, og der bliver åbnet, så man kan komme til i tilfælde af brand med store køretøjer. Der er helt ekstraordinært også blevet spillet to kvalifikationskampe til champions league på Sydbank Park, og der har også været kampe med SønderjyskE kvindehold i fodbold. 

Sydbank park billetter

Hvis du er på jagt efter sydbank park billetter, så skal du se på sydbank park oversigt, hvornår der bliver spillet hjemmekampe, som du så kan købe billetter til. Der er noget helt særligt over at opleve dit favorithold live på hjemmebane, så det er bestemt ikke en oplevelse du bør gå glip af. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *